< Till bloggens startsida

Frikadellen minns tillbaka.

Så här om sommaren kan man ibland minnas tillbaka till tidigare somrar och knasiga saker man har hittat på. Resor, sol och bad i alla ära men den aktiviteten som jag sedan tonåren har ägnat mig åt allra mest är...


*trumvirvel*

...jobba!

Och under årens lopp har jag provat på sommarjobb av alla dess slag. Jag har varit nattskiftsarbetare på snusfabrik jag har varit "på-stan-försäljare" (en kort sekvens av mitt liv som jag har valt att inte ha med på mitt CV), jag har jobbat på Burger King, jag har jobbat på vårdhem, jag har jobbat restaurang, café och mycket mycket mer...

Det absolut knasigaste sommarjobb jag har haft var när jag en sommar letade rumpor på en badstrand. Det var så att jag skulle casta solbrända män att delta i en reklamfilm. Upplägget var att de skulle stå i en dusch och filmas bakifrån, så att man bara såg rumporna. Det skulle vara starkt solbrända karlar så att de fick en riktigt vit rumpa och brun kropp runt.
 
Min uppgift var att gå runt på badstranden och hitta riktigt solbrända killar. När jag hittat någon som passade frågade jag om de var intresserade av att delta i en reklamfilm och om de accepterade fick de lämna namn och telefonnummer samt låta mig ta en vacker bild på deras nakna bakdel.
 
Det roliga i kråksången var att det var många fler som gick med på att delta än vad vi hade räknat med. Väl tillbaka från stranden valde vi bland bilderna och kontaktade sedan de bästa rumporna.
 
En stor hög killar blev således aldrig kontaktade igen. Jag undrar än idag vad dessa tänkte om denna märkliga händelse... Här kom en främmande tjej och bad om deras telefonnummer och namn, samt tog kort på deras nakna rumpor!

Jag vet heller inte var den enorma högen av polaroid-bilder på nakna rumpor som uppstod tog vägen.

Kommentarer
Mia

Hahaha... Jag har mest jobbat som lägerledare för snoriga barn samt torkat gamla människors bajs...

2010-07-27 @ 10:42:12
URL: http://www.menmia.se
Himmel unt Pannkaka!

Haha, det var ju helt klart ett rätt speciellt jobb! Hur fick du det?

2010-07-27 @ 11:53:53
URL: http://himmeluntpannkaka.blogspot.com
Carro

Haha, grymt sommarjobb!

2010-07-27 @ 18:39:43
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0