< Till bloggens startsida

Barndomstrauma


Jag var hos farbror tandläkaren häromdagen. Jag fick beröm.

-Du har knappt någon tandsten, säger tandis.

-Tack, jag flossar, säger jag.
(fast det lät mest som "Gack gag gloschar", men tandis hajade ändå)

(Citat)- Det syns (Slutcitat)

Nu kan det tyckas banalt, men för en person som bär på stora barndomstrauman kopplade till tandläkarbesök, är detta otroligt stort. Jag minns att jag slutade räkna efter att jag gått igenom elva lagningar i mina mjölktänder.

Att ha fått beröm för god tandhälsa av en tandläkare är det yttersta beviset att den där lilla flickan, som en gång i tiden drack saft i smyg EFTER att ha borstat tänderna, nu har vuxit upp till en ansvarsfull och tandaflossande kvinna.


Kommentarer
Malin

Sv: jag haller absolut med - det som jag tycker ar mer intressant an nagonting annat gallande kritiken, ar just det jag skrev i inlagget, namligen att alla vuxna, och speciellt foraldrar som sett klippet pa youtube papekar deras begavning men sedan lagger till, "but my kid would never be allowed to do that!" Varfor ar det sa? Sen kan jag i och for sig inte forsta varfor ungarna var tvungna att utfora numret i underklader och inte i helt vanliga dansklader...! For om det, precis som du sager, for dem inte har med sex att gora, varfor tillfora det elementet till de vuxnas underhallning?

2010-05-13 @ 16:29:23
URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Thidan

hahaha nej det tänker jag verkligen inte göra! Jag tillbringar dagen i stillhet, men försöker undvika att tänka igenom vad jag gjort haha

2010-05-13 @ 16:57:27
URL: http://thidan.blogg.se/
Kattis

Jag kan inte relatera till din glädje riktigt, jag har alltid haft god tandhälsa. Trots allt slarv! Nu var jag där för någon vecka sen, men gången innan hade jag VERKLIGEN misskött mina tänder. Godis varje dag, saft & läsk, ingen tandborstning så långt ögat kan nå. Förutom samma dag som jag skulle dit, då borstade jag och sköljde... och helt utan att jag ljugit för henne och sagt att jag sköter mina tänder så sa hon "Åh, det syns att du använder tandtråd!" och jag kände ba herregud vilka hycklare tandläkare är... ;)

2010-05-13 @ 17:05:09
URL: http://paksukainen.blogg.se/
Kattis

Vilken tur att man som människa kan välja vilken information man vill ta till sig ;D

2010-05-13 @ 17:17:12
URL: http://paksukainen.blogg.se/
hannah ;)

svar : http://sacrificedlove.blogg.se/2010/may/grym-brud.html#comment

precis . han tror först han ska få se nåt supersexigt. sen blir han bara besviken på att tjejer på stång inte bara kan vara sexiga utan kan dansa på riktigt ;)

2010-05-13 @ 20:13:57
URL: http://sacrificedlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0