< Till bloggens startsida

Då får ni visa mer först.

Killar, precis som tjejer, eller folk i allmänhet kan ibland uppleva att temperaturerna växlar. Kallt ute, varmt inne. För att värja sig mot växlande temperaturer brukar en vanlig metod vara att klä sig i åtminstone två lager. En tjocktröja mot utomhuskylan och en T-shirt under, för behagligare inomhustemperaturer.
Detta koncept har killarna, precis som tjejerna till fullo förstått.

Nu kommer det kluriga.

Det killarna inte har förstått, det är hur man kränger av sig den där tjocka övertröjan när man är inomhus, utan att dra med sig hela T-shirten. Upp flyger tröjan och undertröjan, fram flyger en glad raggarsträng, en spirande ölmage och små friska håriga bröstvårtor. Först efter mycket om och men lyckas de återfå fattningen och griper tag i T-shirtkanten och gömmer åter sin (ofrivilligt?) blottade lekamen.

Är tjocktröjeavdragnignen är killarnas (misslyckade?) motsvarighet till tjejernas uppstickande string eller luta-framåt-för-att-visa-mer-av-tuttsen-trick?

Tänker de: nu har jag en chans att visa överkroppen lite oavsiktligt, så får damerna ögongodis och förhoppningsvis en teaser om vad som kan bli deras?

Eller?



För då måste jag tyvärr meddela bästa herrarna att det krävs mer än så för att få MITT munvatten att rinna.


Kommentarer
Myaraq

Jag har bloggat om det här fenomenet. Hade många många många teorier om varför män måste knöla av sig tröjan på det sättet som de gör.



Kom ej fram till något för att mina kurskamrater inte tyckte det var lämpligt att jag startade en hel barnfarm och utförde tröjavtagarexpriment på dem.

2010-10-13 @ 20:22:19
URL: http://myaraq.blogg.se/
Josefine

hihi, jodå den mår nog bra hoppas jag :) vi ska på ultraljud den 1 november så då ska vi få se det lilla knytet, ska bli såå mysigt :)

2010-10-13 @ 20:31:22
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
ida

Mitt kan de allt få att rinna. Om det är en tilltalande lekamen vill säga. Utmärkt strategi!

2010-10-13 @ 23:10:28
URL: http://idalinns.blogg.se/
Myaraq

Länken förresten http://myaraq.blogg.se/2009/september/det-hajpades-foll.html#comment

2010-10-14 @ 10:11:07
URL: http://myaraq.blogg.se/
Elisabet

Haha, inte lätt att vara kille.

2010-10-14 @ 10:15:15
URL: http://stenvreten.blogg.se/
Susanne

Min teori är att killar gillar att allt går i ett svep, så fort som möjligt, utan undantag oavsett konsekvenser. Så som blottad överkropp.



Medan vi tjejer, vi tänker till. Brådska är inte att tillämpa i dessa situationer. Vi tar en ärm i taget, får t-shirten på plats och där efter tar vi det stora stycket som täcker kroppen och för över det, lite snett, över huvudet. Lite mer graciöst.



Och paralellen till blottad string och tuttshow är inte fy skam. Icke att förglömma, killars finess att visa ett hårigt myntinkast = blottad string i lite väl låga byxor?

2010-10-14 @ 12:29:53
URL: http://soudesune.blogg.se/
anne

exhibitionst!

2010-10-14 @ 15:42:46
URL: http://annnne.blogg.se/
pelle

HAHHA! Sant! Kan du inte lära ut kunskapen som är "dra av dig tröjan på rätt sätt". Snälla.

2010-10-14 @ 18:53:15
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0