< Till bloggens startsida

Jag vet att jag har missbrukat ert förtroende...

...och att jag inte har den minsta rätt att åter kräva er uppmärksamhet.

Men Katten Sigrid är oskyldig. Hon ska inte behöva lida för att hennes matte inte har skött sig och uppdaterat som hon ska. Särskilt inte i stunder som dessa.

Katten Sigrid överaskade sin matte och husse med att släpa ett bakben efter sig för en vecka sedan. Matte och husse drog i förtvivlan iväg till veterinären och beredde sig på det värsta. Stroke. Höftkula ur led.

Veterinären klämde och kände och kunde efter ett tag konstatera inför det bekymrade kattägarparet att det hela bara rörde sig om en sträckning.

En liten lårsträckning alltså. Katten Sigrid ordinerades vila och katternas svar på voltaren en vecka. Voltarenkuren visade sig dessutom vara smaktillsatt med någon form av kattsmaskens så Sigrids medicinentusiasm har växt för var dag som kuren har fortlöpt.

Nåväl.

Nu går Sigrid stadigt på sina fyra ben. Veterinären rekommenderade dock att om man vill satsa på sin en till synes artros- gråstarr- samt diabetesdrabbad 18-årig katt så bör man åtminstone göra ett par tre blodprov för att undersöka vilka andra åkommor den gamla damen kan tänkas lida av.

Katten Sigrid fick därför åter köras till kattdoktorn idag och mötte en behandling som hon upplevde som mindre positiv än den goda dos sockerklistrig kattmedicin hon hittills fått erfara.

Hennes lilla kattben rakades och stasades medan en lång och hiskelig nål filades in för att tappa henne på några rör blod som skulle labanalyseras. Katten Sigrid uttryckte ett hjärtskärande missnöje medan Matte kände sig skurkaktig som höll fast.

Sedan följde den lilla betalningsdetaljen för besväret. Där uttryckte Matten Frikadellen ett hjärtskärande missnöje medan plastkortet befriades från 1700 riksdaler.



Katten Sigrid låter hälsa att det varit en hård dag. Matten Frikadellen är benägen att hålla med.

 


Kommentarer
Carro

Nemen aaw stackars lilla Sigrid!

2011-06-19 @ 20:10:43
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Elisabet

Stackars, tur att allt gick väl! Veterinärräkningar är sannerligen inte kul att betala.

2011-06-21 @ 11:39:37
URL: http://stenvreten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0