< Till bloggens startsida

Imorgon

Får jag se min baby igen. Lilla mammahjärtat skriker av längtan.

Men tills dess ska jag med stor intensitet njuta av känslan av ostörd sömn kan erbjuda.

En liten stilla middag så här på hotellet:


Kommentarer
Anna

Oooh! Snajdigt med betalt hotell även om du måste jobba! Och att det är sjukt trist att vara borta med jobbet (prova Ayia napa fyra veckor sammanlagt) och borta från Ongen! Är hon frisk lagom tills du kommer hem kanske? Det vore ju grymt!

Om det bara vore julbestyr... De är nästan överstökade. Vi drar på jul- och nyår turné på lördag så vi kommer inte vara hemma på typ två veckor så granen försvinner i morron så slipper vi ta det när vi kommer hem.

Sen ska jag bara kämpa mig igenom januari och efter det tänker jag bara plugga 100%. Inte 200%. Inte extrajobba. Bara plugga som alla andra. Undrar vad jag ska göra med all min fritid?! Börja träna igen kanske?

2012-12-20 @ 20:38:00
URL: http://barsine.blogg.se
Znogge

Ostörd sömn när man har små barn är guld värd!

2012-12-20 @ 20:40:04
URL: http://znogge.wordpress.com/
Banana

Härliga tider, nu har jag läst ikapp!

Jag måste kommentera några saker; Jag gillar också historieätarna, mest faschineras jag över gångna tiders tvättvanor. Urk.

Erik Haag alltså, ja han har nog en väldigt typiskt manlig aura. Hans fru är ju för övrigt jätterolig som författare, iofs handlar mycket av hennes material just om Erik såatteeeh...Hon har en guldgruva av skoj bara där.

Sedan måste jag meddela att jag minsann brukade ha täckbyxor på väg till varje festivitet back in the days när jag var ute i svängen. Men jag bor iofs i kallaste -25 gradiga Norrland, så ordentligt klädd är väl ett ålderstecken på ett sätt eftersom man ju inte uppnår någon högre ålder om man fryser ihjäl.

I övrigt blev jag mycket peppad att ta tag i mitt eget eftersatta bloggande av att läsa alla dina inlägg.

2012-12-20 @ 22:51:16
URL: http://khaltoanna.blogspot.com
Inga M

Jag undrar vad nu detta är för mat? Kanske smakar bra även om själva anblicken inte var frestande, ser mest ut som ett ovårdat fågelbo. ;-)

2012-12-22 @ 08:25:07
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0