< Till bloggens startsida

En SD-fri dag.

Först så ville man inte ta debatten med de där tokstollarna.
 
De ba' "media mobbar oss, vi får inte vara med i etablissemanget, våra frågor ignoreras".
 
Sen växte de massa för den där offerkoftan var tydligen sjukt bra PR. Det, och att helt få ta över alla användarrättigheter till begreppet PK och vråla det så fort någon ens vågar närma sig frågeställningen "och källa till det?".
 
Sen bestämde man sig för att ta debattjäveln. Helt plötsligt så var deras frågor i princip DET ENDA man diskuterade.
 
De ba' "alla är emot oss, ingen är på vår sida, vi som inte alls är facister, utan JÄTTEJÄTTEREKO".
 
Och så växte de massa för de var ju SÅ GOA KILLAR egentligen. De vill ju bara föra debatt ju!
Men så kom det massa videor som visar att de inte alls är JÄTTEJÄTTEREKO.
 
De ba' "det är så synd om oss, vi kände oss hotade på stan, så därför gick vi in på Mcdonalds halv fyra på morgonen och försökte provocera Soran Ismail att säga ngt dumt framför vår mobilkamera, åsså fast vi vråla åt honom att han var svenskfientlig och att det inte var hans land så sa han ändå inget dumt och då blev vi jätteledsna och snodde järnrör från en byggarbetarplats".
 
Och så växte de ÄNNU mer, för vafan man ska väll kunna säga fitta, babbe och hora utan att bli av med jobbet som talesman i ekonomiskpolitiska frågor och RÄTTSPOLITISK talesman.
 
Sammanfattnignsvis kan man säga att det där partiet bara växerochväxerochväxer OAVSETT vad man gör, pratar om dem, pratar inte om dem, tar debatten, tar inte debatten, emotsätter sig att bli kallad hora osv...
 
Så nu känner jag så här. Nu skiter jag i dem.
 
Det finns så sjukt mycket som måste diskuteras. Kan vi inte prata klimatpolitik. Eller finanskrisen. Eller något annat som också är asviktigt att prata om? Kan vi inte i likhet med en köttfri måndag ha en SDfri tisdag? En dag i veckan som vi befriar våra sinnen från den där gamla BSS-sekten och tänker på andra viktiga ting i livet?
 
Alla dagar utom veckans SD-fria dag.

Kommentarer
Inga M

SD är inga favoriter här hos mig så jag tar gärna en dag i veckan SD-fritt! ;-)
Men faktum är att de frågor som SD gillar, måste de andra partierna också börja att åtminstone diskutera, annars får SD stå ensamma oemotsagda och det blir inte bra.

2012-12-10 @ 06:38:41
URL: http://inga.blogg.se
Ullrika

Det viktiga är att ta debatten med SD, fast inte på deras territorium då. Dvs diskutera inte flyktingar och invandring, diskutera ekonomi och ekonomi och mer ekonomi. Deras politik håller inte. Det är SÅ vi kan få bort dem. Om vi nu kan det.

Dessutom är de fascister men det verkar folk inte förstå. Jag blir så jä**a arg på att det finns mänskor som är tillräckligt inskränkta att de vill rösta på ett rastiskt parti, bara för att de är rädda missunnsamma och dåligt upplysta. Hur kan man HATA så!? Hur kan man vara så inskränkt?

Är vi kompisar på FB? Minns inte riktigt :) om inte tipsar jag om en bra länk! http://debatt.svt.se/2012/12/10/for-vita-svenskar-ar-rasisten-alltid-nagon-annan/

Krams!

2012-12-12 @ 23:37:57
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0