< Till bloggens startsida

I hemmets trygga vrå.

Då är jag återigen hemma efter en dygnslång vistelse i Stora Staden. Jag har jobbat lite, träffat nuvarande kolleger, och även träffat lite gamla kolleger. Det har varit short but sweet.

Igår kom tant Anna och mötte mig vid tåget. Eftersom hon vid detta laget vet precis var mina svaga punkter är så fick jag Vapiano till middag. Dit kom även Dr Nilsson, så där var vi tre glada tjattrande fd kolleger som alla har hamnat på nya ställen och hade massa spännande att berätta.

Jag frågade dock aldrig tant Anna eller Dr Nilsson om lov att publicera deras nunor så därför har jag "maskerat" dem en smula. Det är känsligt med sociala medier, eller socialiserade medier som Sara Palin skulle ha sagt.



Jag presenterar dock mig själv i avslöjat skick. Ni vet ju hur jag ser ut.



Efter avslutad middag traskade vi hem till tant Anna. Som tur var hann vi med Hollywoodfruarna. Det kunde ha gått riktigt galet annars.



Maria Montazami undrar om det är taskigt att hala svenska flaggan för att hissa den amerikanska. Men när gjort är hon så upphetsad av spektaklet att hon utbrister: "Detta måste vi göra till sommaren med"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0