< Till bloggens startsida

Hur rädda denna klenod?

I mitt föräldrahem har det länge existerat en antik resväska.

Denna stackars resväska har helt plötsligt blivit übermodern ochskulle få vilken inredningsbloggare med självrespekt som helst att stordregla.

Jag började också stordregla när jag fick syn på den, undangömd i ett vindsförråd och krävde å det bestämdaste att få överta ägarskapet. Vilket jag också fick.


Problemet är dock att en något yngre upplaga av en Frikadell en gång i tiden fritt tagit sig rätten att ikläda väskan med samtliga medlemmar av "Räddningspatrullen" i form av gnuggisar. Det var ett obevakat ögonblick och jag minns det som det vore igår.

Så här, 19 år senare, känner jag inte lika starkt för just räddningspatrullen, men desto starkare för en fräck 50-talsväska. Jag vet dock inte riktigt hur jag ska bete mig för att inte ytterligare förstöra den. Är aceton en bra idé? Borde jag ta en kniv och bara skrapa? Thinner? Eller är slaget förlorat?

Hjälp mig! Ge mig råd!

Säg att det inte är kört!


Väskan.



Räddningspatrullen.

Kommentarer
Anna

De där jädra gnuggisarna man fick med Kalle Anka var bra farliga.. De hamnade ju överallt! Jag fick inte heller, men mina hamnade både här och där också..

2011-08-15 @ 08:50:06
URL: http://barsine.blogg.se/
Emma says style, love & rock and roll.

hahaha så klart. Man klädde allt med allt som var klisterbart. Varför finns ens klistermärken åt barn?! Djävulens påfund.

2011-08-15 @ 08:51:41
URL: http://emmasays.se
Myaraq

"wax on, wax off". gnugga på, gnugga av.

2011-08-15 @ 09:19:19
URL: http://myaraq.blogg.se/
Banana

Jag tror på Mys gnugga av variant, möjligen skulle jag först preparera dem genom att lägga en fuktig disktrasa över ett litet tag så de mjukas upp. Men vad vet jag?



Jag förstår dig angående tvättandet, du anar inte. Jag trodde aldrig jag skulle bli som min mamma och vara helt galen gällande strumpupphängningsteknik (paras ihop, sträckas, hängas åt samma håll utan att det är några veck på strumporna) men jag är typ helt galen vad gäller tvätt och allt vad det innebär.

2011-08-15 @ 13:29:00
URL: http://annabanan.blogg.se/
Kajsa

Jag har en fin gammal byrå hemma som jag även hade i mitt rum när jag var liten. Den är täckt med klistermärken, gnuggisar, nagellacksspill etc. Det borde vara förbjudet med klistermärken till barn! :)

2011-08-17 @ 10:17:47
URL: http://kobranhuggertill.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0