< Till bloggens startsida

Frikadellen på Ikea!



Idag har kosan styrt mot det stora farliga varuhuset IKEA, platsen dit man åker för att köpa servetter, men återvänder ifrån med ett helt nytt badrumsskåp.


Med på resan var yours truly, storasyster Emma och bäbis Isabell 8 månader.

(Frikadellen flikar in lite mosterbloggande:)

Bäbis Isabell har visat på nya talanger. Hon har sedan länge uppvisat ett stort sinne för humor. Allra roligast är det när moster Ellen (hör ni så vackert det klingar) kastar sina randiga vantar upp i luften. Det kan man skratta åt i timmar.



Tröttnar man på det kan man säga "klappa händerna" varpå detta mycket begåvade barn faktiskt klappar händerna!

Det finns också en skojig lek som heter tack-tack-leken. Den går ut på att man räcker något åt Bella, som sedan räcker det tillbaka. Då ska man säga tack-tack. Bella säger också tack-tack. Det kan eventuellt vara gagagagaga, men jag och systern är alldeles övertygade att det var ett klingande tack-tack vi hörde.


Bella ler gärna och pekar på allt hon tycker är vackert. Skulle Bella få bestämma hur hennes rum skulle inredas skulle vi exempelvis få se: en trasig lampa, en skylt, och ett gäng kartonger från ta-själv-lagret.


Bella har dessutom lärt sig att le när en kamera kommer fram, då ska man le!



...så det gör hon så fort kameran åker upp!

Men Bella har också en allvarlig sida.




På IKEA inhandlade jag servetter och doftljus.

Med i påsen råkade också nya salladsbestick, en ny salladsskål, och några andra oväntade tingester hamna. Bästa inköpet var denna käcka rislampa.




IKEA-saften hör också till...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0