< Till bloggens startsida

Färg inhandlad!

Nu har jag införskaffat färg och massa jox som oxå var nödvändigt för att skapa vackra ting av mina loppisfynd.

Jag höll mig till planen - att jag inte skulle ryckas hän av impulsen åh-vad-kul-detta-är-jag-lyder-inte-under-några-lagar-eller-regler-REBELL - och hörde mig för i färghandeln hur jag skulle göra detta så det blev bra gjort.

Färgkillen rådde mig att grunda med en särskild grundfärg innan jag toppade med min mintgröna nyans jag plockade ut. Men innan det skulle jag sandpappra. Eller "runka runt med sandpappret" som han uttryckte det.


Eh.

Nu vet jag att detta käcka verb han använde sig av egentligen betyder typ "ruska om" men nu är det inte så ordet allt som oftas används i moderna ordalag.

Men det är inte med norra Europas mest harmoni jag nu attackerar de stackars sängborden med sandpapper.Här är min schnögga testbilds-matta.

Kommentarer
Anna

Woohoo! Var det testbild du menade med mattan att den påminnde om något? Eller är du bara snäll? =pFörresten var det sjukt osmakligt sagt av snubben i affären.. jag är inte pryd men viss skit häver man faktikt inte ur sig. Så det så!

2012-06-05 @ 00:58:24
URL: http://barsine.blogg.se/
Selma

Runka på du! En mening jag inte trodde jag skulle skriva.

2012-06-05 @ 06:10:33
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
FIA FIT

Men vad sjukt! Jag hade bara gapat om jag hört något sådant... runka runt... inte mitt topp-tio-favorit-ord om man säger så...

2012-06-05 @ 09:02:44
URL: http://blogg.mama.nu/fiafit
myaraq

runka runt........jag tror jag hade skrattat honom rätt i ansiktet.

2012-06-06 @ 08:05:52
URL: http://myaraq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0